Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

    1. CLY5030ZXX Trak Sampah (1T)CLY5030ZXX trak sampah juga dinamakan sebagai lori tong sampah, dipasangkan dengan lengan hook terkenal dalam negara iaitu casis DFA1030FJ18Q. Ia dipasangkan dengan enjin 52 HP dan mengangkat berat maximum 1 ton. Dua lobang direka bentuk untuk memuat dan memunggah sampah di dalam kabinet.
    1. CLY5070ZXX Trak Sampah (3-5T)CLY5070ZXX trak sampah mempunyai hook jenama terkenal tempatan yang dipasangkan di casis Qingling NKR77LLPACJAY. Ia dilengkapkan dengan enjin 130HP. Kenderaan debu mempunyai kapasiti mengangkat 3 ton. Kapasiti memuat boleh pilih ialah 5 ton.
    1. CLY5250ZXX Trak Sampah (16-20T)CLY5250ZXX trak sampah ialah sehenis kenderaan pembersihan dengan konfigurasi casis DFL1250A8 dan enjin Dongfeng Cummins 245HP. Lengan hook jenama terkenal tempatan telah dipasangkan juga. Kenderaan tong ini mempunyai kabinet dengan kapasiti 20 ton dan kapasiti pengangkatan boleh pilih ialah 16 ton ke 20 ton.
    1. CLY5310ZXX Trak Sampah (20-25T)CLY5310ZXX trak sampah ini delengkapkan dengan casis HOWO. Konfigurasi standardnya termasuklah enjin HOWO 336-hp yang mematuhi standard emisi Euro III. Trak sampah ini mempunyai kapasiti angkat secara 25 ton. Kenderaan pembersihan ini juga boleh dimintakan tukar ke kapasiti 24 ton.

Trak Sampah dengan Kontena Boleh Tanggal

Trak sampah dengan kontena boleh tanggal ini ialah sejenis kenderaan pengangkutan yang digunakan untuk memuat, memunggah atau menghantar sampah. Ia menggunakan kontena boleh tanggal ini memuat atau memunggah buangan. Dulang yang beza boleh dipasangkan dalam trak sampah untuk memuat, storan atau menghantar pelbagai jenis buangan. Trak ini boleh automatik memunggah sampah.

Kenderaan pembersihan ini mengguna sistem hidraulik kawalan elektrik, dan membolehkan operasi lebih senang, lebih dipercayakan dan mengurangkan kos. Ia boleh selesaikan memuat dan memunggah sampah dalam 90 saat. Pengguna boleh mengguna kotak manual dalam cab untuk memanipulasikan pengecutan hidro silinder semasa penanggalan cabinet, membuang sampah dan sambungan antara lengan hook dan cabinet. Trak sampah kami dengan kontena boleh tanggal mempunyai struktur jenis boleh cabut. Trak kami boleh diminta untuk mempunyai beberapa kabinet.

Ciri-ciri
1. Trak sampah kami dengan kontena boleh tanggal amat mengurangkan kos penumpulan sambah dan penghantaran sampah. Kabinet dengan lengan hook boleh diletakkan sendiri ke lokasi yang ingin pergi. Operasi tersebut amat fleks dan senang.
2. Ia mempunyai bentuk yang amat cantik dan tidak akan mengganggu kenderaan dan pejalan kaki jika banding dengan tong sampah tentu.
3. Pintu belakang dan tepi lengan hook kabinet sampah ditutup dengan tape pelekat tahan kakisan, oleh itu ia boleh menghalang pencemaran sekundur semasa dalam proses pengumpulan.
4. Kenderaan pembersihan dikimpalkan seluruh dengan keluli tahan cuaca standard nasional, oleh itu ia amat selamat dan boleh diyakinkan. Selain itu, rawatannya termasuklah penyemburan permukaan, pengeringan dan lain-lain.