Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

Laman Utama » Produk » Kenderaan Pembersihan » Trak Sampah dengan Pemadat

Trak Sampah dengan Pemadat

CLY5120ZYS trak sampah dengan pemadat ini ditambah dengan kontena, plat tolak, pre pemampat dan pemamapat di casis DFL1120B2. Mode memandunya ialah 4×2. Cab boleh memua dua orang. Trak sampah ini ditutup dengan kabinet sampah, sistem hidraulik dan sistem operasi. Ia boleh menjalankan pemadatkan sampah dan buangan automatik. Dalam proses pemampatan, air buangan boleh dimasukkan ke dalam tangki air tanpa bocor, oleh itu ia boleh manghalang pecemaran sekundur.

Bahagian kritikal semua ialah barang import. Trak sampah pemadat ini mempunyai keselamatan tinggi, tekannan tinggi, halang bocor yang bagus dan operasi yang amat senang. Mekanism tong gantung belakang boleh terbalik atau baldi sampah boleh terbalik juga boleh dimintakan.

Ciri-ciri
1. Trak sampah dengan pemadat ini membolehkan proses pengumpulan sampah yang lebih senang. Ia menghalangkan pencemaran sekundur.
2. Ia berfungsi nisbah pemampatan yang tinggi dan kapasiti memuat yang besar. Tekanan kerosakan maximum ialah 12ton. Mekanism pemampatan membolehkan trak ini memuat lebih sampah.
3. Sistem kawalan komputer trak pengumpulan sampah kami boleh mengoperasi automatik. Satu pekerja diperlukan untuk menjalakan mengisi dan operasi discaj. Trak sampah ini mengurangkan penggajian pekerja dan meningkatkan sekitar kerja.
4. Sistem operasi boleh dikawal dengan komputer atau dikawal manual untuk meningkatkan kadar penggunaannya.
5. Trak sampah dengan pemadat ini dihasilkan dengan high-strength corrosion resistant steel B480GNQR keluli tahan kakisan dan kekuatan yang tinggi, plat dihasil penggulungan satu kali. Tangki air sampah belakang ini dihasilkan dengan keluli tahan karat.
6. Papan kawalan elektrik integrasi PLC yang khas design menghalang salah operasi dan meningkatkan keselamatan operasi. Program juga boleh ditulis lagi.
7. Injap hidraulik prestasi hebat ini pasang dengan hidro silinder kekuatan tinggi mempunyai prestasi penimbalan yang bagus oleh itu kestabilan sistem hidraulik boleh dipastikan.

Parameter

Seluruh Dimensi Seluruh Panjang (mm) 7810, 7930
Seluruh Lebar (mm) 2480
Seluruh Tinggi (mm) 3220
Jarak Roda (mm) 4200
Berat Jumlah Berat Maximum (Kg) 12490
Berat memuat terkadar (Kg) 4115, 3805
Berat Kerb (Kg) 8180, 8490
Casis Penghasil Casis Dongfeng Motor
Jenis Casis DFL1120B2
Max.Kelajuan (km/h) 90
Konfigurasi Tekanan Hidraulik (Mpa) 20.6
Nisbah Pemampatan 1:4
Isi Padu Tangki Kumbahan (L) 400
Isi Padu Tangki (m3) 9
Masa Penghantaran (s) ≤16
Masa Dis-caj (s) ≤45
Cara Pengumpulan Sampah Mekanism standard, meckanism tong tanggung terbalik, mekanism baldi sampah terbalik dan lain-lain.
Borang ditanya