Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

  1. CLY9405GFL Treler Semi Tangki Serbuk (55m3)Ia dihasilkan dengan bahan aloi aluminium. Namun begitu, ia pun boleh dihasilkan dengan bahan keluli tahan karat. Trak tangki ini luas digunakan untuk mengangkut serbuk aluminium, bahan kimia serbuk dan lain-lain.
  1. ZJV9400GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (43m3)Dengan mengikuti keperluan anda, kami boleh menghasil tangki dengan kekuli kekuatan tinggi dengan memikir keselamatan yang janji. Di samping itu, tangki serbuk ini juga amat ringan. Kelebihan ekonomi sedemikian ditingkatkan.
  1. ZJV9403GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (53m3)ZJV9403GFLLY treler semi tangki serbuk mempunyai isi padu standard 53m3. Isi padu boleh dipilih secara dari 45m3 ke 60m3. Trak tangki ini dipasangkan pemampat angina dari Suzhou dan enjin Weichai.
  1. ZJV9405GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (38m3)ZJV9405GFLLY treler semi tangki serbuk adalah sejenis treler yang tanpa gandar depan. Isi padu standard ialah 38m3. Treler trak memasang pemampat angin Suzhou yang terkenal dalam China dan enjin Weichai.
  1. ZJV9405GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (45m3) Kami memasangkannya dengan pemampat angin Suzhou yang terkenal dalam China dan enjin Weichai di dalam treler tangki ini. Dengan mengikuti keperluan pelanggan, tangki keluli kekuatan tinggi boleh mengurangkan jumlah berat trak ini.
  1. ZJV9409GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (58m3)ZJV9409GFLLY treler semi tangki serbuk ini mempunyai isi padu standard 58 m3, dan mengguna pemampat angin jenama Suzhou yang terkenal dalam China dan enjin Weichai. Kami juga membekalkan treler semi tangki lain.
  1. ZJV9408GFLLY Treler Semi Tangki Serbuk (55m3)ZJV9408GFLLY treler semi tangki serbuk ini mempunyai isi padu 55 m3 dan juga boleh pilih isi padu dari 50 ke 60 m3.Ia memasangkan pemampat angin Suzhou yang terkenal dalam China dan enjin Weichai.

Treler Semi Tangki Serbuk

Treler semi tangki serbuk CIMC LINYU khas dihasil untuk penyimpanan simen, abu batu arang, mortar campuran pengeringan, makanan serbuk, serbuk kimia dan bahan serbuk lain. Ia berfungsi pemuatan, pengangkutan, pembuangan dan penyimpanan. Treler semi tangki serbuk ini amat meningkatkan efisien pengankutan dengan kos yang minimum dan pencemaran yang kurang.

Dengan memiliki teknik yang cemerlang dan talian pemasangan tangki serbuk yang profesional, CIMC LINYU boleh memberikan pelanggan-pelanggan dengan trak tangki unik dan lebih menarik. Semua bahagian struktur juga pra rawatan dengan teknologi penyemburan butir bebola. Selain itu, kelangkapan pengapit tangki yang khas dan perkakas pengimpalan automatuk dari Panasonic juga digunakan untuk mengimpal tangki tersebut. Tambahan pula pencatan dan pelapisan dilaksanakan dengan mengikut darjah pelapisan untuk kenderaan mewah. Umumnya pelapisan luar boleh tahan lebih 2-3 kali dari pengilang lain.

Ciri-ciri
1. Discaj yang Cepat, Bahan Baki yang Kurang

Treler semi tangki serbuk direka bentuk dengan struktur yang berinovasi. Ia discaj bahan dengan kelajuan yang cepat. Sebagai puratanya kelajuan discaj ialah 1.3t/min, dan kadar bahan baki tidak melebih 0.3%.

2. Berat Paling Ringan
Tangki trak serbuk yang besar ini dihasil dengan keluli kekuatan tinggi aloi rendah. Oleh iu, reka bentuk untuk bahagian ini membolehkan kami menghasil bahagian yang paling ringan.

3. Kapasiti Besar
Syarikat kami mereka bentuk tangki sendirinya dan ia digunakan dalam treler semi serbuk dan memperolehi paten Negara. Kadar penggunaan tangki ini mencapai 97%-98%.

4. Struktur Unik
Treler semi tangki serbuk ini mengguna struktur diversi untuk membuangkan lobang pengimpalan dari ruang angin. Debu tidak akan masuk ke ruang angin.

5. Pencatan Kenderaan Penumpang
Di dalam bengkel pencatan yang seluas 15,000 meter persegi, kami melengkapkannya dengan 16 talian proses pencatan kenderaan penumpang. Di dalam semua proses, polyurethane gred tinggi digunakan untuk melapis tangki. Oleh itu, kami boleh mendapat tangki yang mempunyai bentuk cantik tahan lama.

6. Selamat dan Praktikal
Dimensi tangki serbuk direka bentuk khas untuk jambatan timbang yang paling kecil. Tinggi graviti yang rendah meningkatkan fleksibiliti dan keselamatan semasa memandunya.

7. Kualiti Tinggi dan Harga Rendah
Treler semi tangki serbuk yang berkualiti tinggi dihasilkan dengan memakai beberapa teknologi yang berpaten dengan talian pemasangan tangki serbuk yang pakar dan cemerlang. Produk kami semua mempunyai nilai berefisien di dalam bidang kos.