Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

Mewarisi Sifat Yang Terbagus, Mencipta Kualiti Yang Terhebat
CIMC LINYU Automobile Co., Ltd., yang berlokasi di bandar purba – Luoyang, mempunyai pengalaman yang lebih 40 tahun dalam penghasilan automobil, adalah satu syarikat badan utama dalam CIMC Vehicle Investment Holding Co., Ltd. (CIMC Vehicle Group for short). Kami adalah pembekal kahs dalam bidang penghasilan kenderaan kebersihan, trak vakum, trak tangki/treler semi, trak tangki serbuk, trak penggaul konkrit dan lain-lain.

CIMC Vehicle Group ialah satu anak syarikat milik penuh China International Marine Containers (Group) Ltd. (CIMC) yang adalah penghasil kontena terbesar di seluruh dunia. Dengan yakin dalam "Membekal kelengkapan pengangkutan jalan berkualiti terbagus dan memberi servis ke pemasaran seluruh dunia", CIMC Vehicle Group berdedikasi dalam penghasilan dan servis kenderaan tujuan khas dan telah menjadi penghasil kenderaan khas yang terbesar di seluruh dunia dengan mempunyai 22 tempat penghasilan di dunia ini. Luoyang CIMC LINYU Automobile Company berminat dalam perdagangan trak tangki.

Syarikat kami memiliki jumlah aset lebih 700 juta RMB dan lebih 1200 pekerja-pekerja. Produk utama termasuklah LINYU kenderaan tujuan khas, bas penumpang dan kenderaan pembersihan. Penghasilan tahunan ialah 12000 buah. Kami telah terlibat dalam pemasaran tempatan luas seperti 31 negeri dan juga mengeksport produk kami ke seluruh dunia. Pada masa ini syarikat kami sudah menjadi penghasil terutama dalam bidang trak tangki.

Syarikat kami telah mengguna banyak modul pengurusan yang cemerlang seperti SAP, JIT, TQM, TPM dan telah memperolehi sijil kualiti IS09002, CCC dan ISO/TS16949. Dalam tahun 2010, syarikat kami dianugerahkan tajuk kehormat "Syarikat Teknologi Tinggi". Talian penghasilan kenderaan khas kini adalah talian yang paling hebat di dalam negara. Talian pemasangan dan kelengkapan paten yang bukan standard telah mengawal berefektif efisien dan kualiti proses penghasilan kami. Pengurusan yang hebat membawa kualiti bagus ke automobil dan mendatangkan reputasi yang bagus daripada pelanggan-pelanggan dan pemasaran ini.

Dengan semangat "Tidak henti meningkatkan diri, Berusaha dan Mencapai" , dengan sokongan dari kumpulan CIMC, kelengkapan cemerlang, proses yang bagus, cara pengurusan yang moden dan teknologipakar, Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd berusaha untuk menjadi trak tangki pertama di China!

Penyelidikan Tunggal, Peningkatan Kualiti
Dengan kuasa R&D dan teknik yang hebat, teknologi pelekapan dari Germany dan Japan, dan bekerjasama dengan pembekal casis terkenal di China untuk bersesuaikan dengan sistem hidraulik yang diimport dari pembekal luar negara. Syarikat kami telah memperkenalkan lebih 100 jenis automobil tujuan khas dalam tiga jenis siri termasuklah automobil tangki (besar) serbuk, trak penggaul konkrit dan trak tangki cecair. Untuk memuaskan keperluan pemasaran ini, syarikat kami telah mengembang beberapa jenis produk baru termasuklah treler semi tangki bahan serbuk jenis mengangkat, treler semi tangki bahan serbuk pembuang sendiri, kenderaan tangki aluminium, kenderaan tangki keluli tahan karat dan kenderaan tangki mortar dan lain-lain.

Siri kenderaan tujuan khas LINYU adalah jenis unik dan rupa yang cantik. Bahagian struktur semua dirawat dengan proses fosfat dan prarawatan penyemburan butir bebola. Kelengkapan pengimpalan titik dan kelengkapan pengimpalan penuh telah meningkat banyak kualiti pengimpalan. Pengimpalan tukang dan pelentur plet juga meningkatkan efisien penghasilan kami. Pelapisan dan pencatan mengguna darjah varnis berkualiti tinggi untuk memastikan kenderaan khas kami mempunyai rupa yang terang dan abiliti tahan karat yang kuat.

Berminat Untuk Kesempurnaan, Berjanji Untuk Kualiti Profesional
Syarikat kami telah menguatkan diri dalam pengingkatan pengurusan kualiti dan telah memperolehi ISO9002, "CCC" dan ISO/TS16949 sijil sistem pengurusan kualiti. Oleh itu CIMC LINYU telah mempunyai banyak pelanggan dari pemasaran automobil antarabangsa.

Syarikat kami telah melaksanakan sistem pengurusan kualiti komprehensif dan juga menjalankan peningkatan kualiti. Sistem peperiksaan kawalan kualiti juga dilaksanakan dalam setiap proses penghasilan. Pada ketika ini, dengan kebaikan kelengkapan pengujian yang bagus dan cara atau alat pengujian kualiti sempurna telah meningkatkan kualiti produk dan prestasi kenderaan kami.

Dalam tahun dekat ini, syarikat kami telah dianugerahkan tajuk "Provincial Excellent Enterprise for Quality Management" "Provincial Excellent product", "high-tech company" "Top 100 enterprise" dan lain-lain.

Servis Tercepat dengan Satu Panggilan
Dengan koncep servis "Ikhlas, cepat, efisien,kebolehyakinan, menang-menang", CIMC LINYU berusaha dengan semangat keberanian, teliti, menghasil pemasaran standard tinggi dan jaringan servis yang bagus untuk memuaskan keperluan pelanggan-pelanggan dengan servis profesional dan hebat. Jaringan servis kami bekerja sama dengan kilang casis dan pembekal bahagian untuk memberikan servis satu henti.