Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

CIMC LINYU adalah pengilang yang berpengalaman dalam bidang automobil dengan 40 tahun pengalaman. Ia adalah salah satu ahli penting dalam CIMC Vehicle Investment Holding Co., Ltd., yang ialah pengilang kenderaan khas yang paling besar di dunia ini.

Kami mempunyai kemampuan kuat dalam bidang penyelidkan dan pengembangan, dan juga mempunyai hubungan baik dengan pembekal-pembekal casis terkenal tempatan. Teknologi pemasangan terimport dari German dan Japan telah digunakan dalam bidang penyelidikan dan pengembangan kenderaan pengangkutan khas. Semua kenderaan kami dihasil dengan sistem hidraulik yang terkenal di antarabangsa. Kami telah Berjaya mengembangkan lebih 100 jenis seperti trak penggaul konkrit, trak tangki serbuk, trak tangki cecair dan lain-lain. Untuk memuaskan keperluan pemasaran ini, kami telah mengembangkan banyak jenis treler semi yang bagus, sebagai contohnya iaitu treler semi tangki serbuk jenis mengangkat, treler semi pembuang, trak tangki aloi aluminium, trak tangki keluli tahan karat, trak tangki mortar campuran kering, dan lain-lain.

Semua tangki kami dihasil dengan keluli berkualiti tinggi yang dibekal daripada pembekal keluli terkenal di China, seperti Baosteel, Wuhan Iron and Steel (Group) Corp., dan lain-lain. Jenis keluli yang beza diguna di bahagian yang beza. Tangki CIMC LINYU mempunyai tempoh servis yang 1.5 lebih daripada tangki biasa. Bahagian trak tangki kami semua dihasil tepatnya dengan kelengkapan CNC plasma bersama dengan jig dan perkakas siap. Mesin pengimpalan automatik CNC memastikan kelim pengimpalan berkuasa tinggi. Semua bahagian struktur dirawat dengan proses fosfat dan prarawatan penyemburan butir bebola. Pelapisan dan pencatan juga mengguna darjah varnis berkualiti tinggi.