Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

1. Apakah yang termasuk dalam servis pra penjualan?
A: Kami adalah pembekal kenderaan pengangkutan yang professional dan memberikan servis pra penjualan dan pembantuan teknikal. Kami memperkenalkan produk yang paling sesuai mengikuti keperluan anda. Informasi produk-produk juga akan dibekalkan.

2. Bolehkah memberitahukan butiran tentang servis penjualan anda?
A: Semasa dapat pesanan daripada pelanggan, kami akan menghantar pekerja untuk bekerja dengan pesanan lanjut dan mengemaskinikan senarai pesanan dengan mengikuti keperluan pelanggan. Selain itu, kami pun membekal senarai bahagian haus bagi pilihan. Syarikat kami menjanji tempoh penghantaran yang paling cepat dengan pengurusan saintifik pada proses pengilangan. Trak tangki konvensional boleh tiba ke port berlepas dalam 45 hari.

3. Apakah servis selepas penjualan yang anda bekalkan?
A: Kami amat fokus dalam servis selepas penjualan. Kenderaan tereksport mempunyai 12 month waranti sejak bill lading. Kami akan mengganti bahagian rosak secara percuma jika kenderaan pengangkutan gagal sebab kualiti dalam tempoh waranti.

Kami membekal servis selepas penjualan yang amat cepat. Pekerja kami akan memberikan reaksi dalam 24 jam setelah dapat aduan dari pelanggan. Solusi dan bahagian ganti akan dibekalkan dalam 72 jam. Kami menjanji operasi ganti bahagian akan diselesaikan dalam satu minggu.

Sebagai pembekal yang memberi kooperasi secara lama, syarikat kami memberikan servis setelah penjualan secara seumur hidup dan servis penggantian bahagian gantian.

4. Servis lain?
A: Kami membekalkan servis latihan secara percuma. Pekerja anda boleh belajar di dalam syarikat kami. Kami boleh menghantar pakar teknikal kami ke tempat khas untuk latihan teknikal.

5. Servis OEM boleh dicari di sini?
A: Kami memberikan servis OEM untuk sebahagian produk.