Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

Untuk melaksanakan tuga masyarakat ini, pihak kerajaan dan publik telah menaikkan keperluan bagi syarikat-syarikat dalam bidang kaitan labor, perlindungan alam sekitar dan kejimatan kuasa dan lain-lain. CIMC LINYU adalah satu syarikat yang berdedikasi dalam kejimatan kuasa, perlindungan alam sekitar dan kekurangan emisi bahan karbon.

Pengurangan Emisi Karbon
CIMC LINYU telah berdedikasi diri untuk mengurangkan emisi gas ekzos dari trak berat. Ia menghubung dengan penghasil casis untuk enjin gas asli. Enjin gas asli akan mengurangkan emisi karbon yang banyak semasa dipasang dalam trak tangki.

Tambahan pula, kami juga mereka bentuk tangki kami secara bagusnya. Tangki kami dihasil dengan plat kekuatan tinggi yang lebih baik daripada bahan tahan keluli biasa. Ini ialah untuk memastikan prestasi stabil kenderaan semasa mengurangkan berat trak tangki. Semasa bermuat yang sama, kenderaan pengangkutan kami mempunyai emisi yang lebih rendah daripada kendaraan serupa lain.

Pemuliharaan Sumber
Dengan keupayaan penyelidikan dan pengembangan yang hebat kami boleh meningkatkan teknologi automasi tanpa berhenti. Dalam dua tahun ini, kami telah mengembangkan robot industri dalam proses penghasilan yang bahaya. Dalam tahun 2012, kadar penggunaan bahan mentah mencapai 90%.